Sâmbătă, 9 martie, de la ora 18.00, la Sala Sander , Transilvania Live prezinta Viorica Pintilie live cu Ciprian Pop la chitara, un concert de muzică jazz. Evenimentul este sprijinit de Fundatia Mihai Eminescu Trust si Primaria Municipiului. Radio Son, radioul tau local este partener al evenimentului.

Intrarea la spectacol  este gratuita, în limita locurilor disponibile.

Viorica Pintilie are o voce delicată și expresivă, cu accente grave și catifelate, VIORICA PINTILIE este pe scenă de la 15 ani, absolvind Școala de Muzică în Chișinău și un master în muzica jazz la Universitatea Națională de Muzică din București.

Viorica Pintilie, una dintre cele mai apreciate voci ale jazz-ului contemporan din România, a concertat pe mai multe scene din tara si strainatate.

Concertul de sambata de la Sighisoara deschide proiectul Transilvania Live , un calendar de evenimente cultural derulat in colaborare cu UCMR si  care vor avea loc pe parcursul anului in localitatile in care Fundatia Mihai Eminescu Trust isi desfasoara activitatea. Acestea se adreseaza publicului local dar si turistilor, in perioada sezonului turistic urmand a se desfasura in fiecare weekend un concert in cadrul proiectului.