Dacă îți dorești să petreci câteva zile pe un tărăm de legendă, atunci noi îți punem la dispoziție 3 unități de cazare în Sighișoara:

Pensiunea Mario din Sighişoara

Pensiunea Mario se afla la 150 m de gara, 400 m de centrul Sighisorii si la 5 minute distanta de mers pe jos pana la Cetatea Medievala Sighisoara.

Va oferim cazare in cele mai bune conditii, va oferim 4 camere cu cate doua paturi si 7 camere cu pat matrimonial.

Fiecare camera dispune de televizor, baie proprie, internet wireless (wi-fi).

Dispunem de parcare privata in curtea pensiunii, asa ca nu va faceti griji masina Dvs. Va fi in siguranta

DoubleTree by Hilton Sighisoara – Cavaler 4*, situat în apropierea cetății din Sighișoara și Pensiunea Stejarul, o oază verde și liniștită.

DoubleTree by Hilton Sighisoara – Cavaler

Rezerva

DoubleTree by Hilton Sighisoara – Cavaler 4*, situat în apropierea cetății din Sighișoara și Pensiunea Stejarul, o oază verde și liniștită.

La DoubleTree by Hilton Sighisoara – Cavaler te bucuri de confort și relaxare într-un decor de legendă, în apropiere de Cetatea din Sighișoara.

Aici vei găsi toate facilitățile pentru a petrece o vacanță de basm în Sighișoara: camere spațioase și confortabile, parcare gratuită, Internet Wi-Fi gratuit, precum și acces gratuit la centrul Spa, unde te poți bucura de piscină acoperită, baie de aburi, saună finlandeză, masaje și reflexoterapie.

DoubleTree by Hilton Sighisoara – Cavaler este un loc bun pentru a organiza conferințe și evenimente în Sighișoara datorită centrului său de conferințe ce cuprinde 3 săli și are o capacitate de 250 de persoane.

cazare-in-sighisoara-cu-vedere-la-cetate-Hotel-Cavaler-m

Pensiunea Stejarul din Sighișoara

Rezerva
Pensiunea Stejarul este o oază verde și liniștită, oferindu-ți relaxarea mult dorită în mijlocul naturii. Pensiunea îți va oferi și o panoramă spectaculoasă asupra Sighișoarei și a Cetății Medievale. Este locul ideal pentru a te bucura de vacanță, pentru a organiza întâlniri de afaceri, petreceri și teambuilding-uri.

Pensiunea-Stejarul-Sighisoara-m