Organizare Conferințe Sighișoara

Dacă doriți să organizați o conferință, o întâlnire cu acționarii sau un eveniment business într-un decor deosebit, atunci vă așteptăm în Sighișoara, unde vă punem la dispoziție numeroase facilități pentru organizarea evenimentelor dumneavoastră într-o atmosferă relaxantă și în confort deplin.

Hotel Caveler 4* din Sighișoara vă pune la dispoziție o sală de conferințe cu o capacitate de 250 de locuri în 3 săli ce pot fi amenajate conform planificării dorite de dumneavoastră.  Pentru că știm cât de importante sunt detaliile pentru un organizarea unui eveniment de succes, vă asigurăm o suită de facilități:

  • Echipamente Audio-Video : videoproiector, sonorizare, microfoane wireless
  • Acces Internet de mare viteză gratuit, conexiune wireless
  • Flipchart, TV & DVD player, ecran de proiecție și servicii de secretariat

În plus, vă oferim și cazare în Sighișoara pentru oaspeții dumneavoastră la Hotel Cavaler 4*, situat în imediata vecinătate a Cetății Medievale.

Detalii și rezervări >>

Teambuilding în Sighișoara

Sighișoara este întotdeauna o idee bună pentru a organiza un teambuilding pentru echipa dumneavoastră datorită cadrului natural, ce permite realizarea unor activități outdoor potrivite: paintball, tenis de câmp, mini fotbal și baschet, offroad pe trasee organizate sau organizarea de treasure hunts în cetate.

Team building Sighisoara 2015-1

Team building Sighisoara 2015-2

Team building Sighisoara 2015-3

Team building Sighisoara 2015-4

Team building Sighisoara 2015-5

Team building Sighisoara 2015-6

Team building Sighisoara 2015-7

Team building Sighisoara 2015-8

Team building Sighisoara 2015-9
În plus, vă oferim două opțiuni de cazare, ce includ săli de conferințe și întâlniri, precum și spații de relaxare: Hotel Cavaler 4*, situat în imediata apropiere a cetății și Pensiunea Stejarul, potrivită pentru o evadare din oraș.

Aflați mai multe detalii >>

Nuntă Sighișoara

Sighișoara, oraș-cetate situat pe tărâmul cavalerilor de altădată, poate deveni decorul poveștii dumneavoastră. Hotel Cavaler 4* poate găzdui o nuntă de vis, oferindu-vă un restaurant cu o capacitate de 250 de locuri, precum și camere confortabile și spațioase pentru oaspeții dvs, totul într-un decor deosebit, în imediata apropiere a Cetății Medievale. Aflați mai multe detalii >>