Targul de Nunti 2019, un real succes.

Cativa zeci de viitori miri si mirese au  trecut in acest weekend pragul Targului de nunti ce s-a desfasurat in orasul nostrum la Hotel Double Tree by Hilton , targul aflandu-se la cea de-a treia editie.

Viitorii miri si mirese dar si parintii acestora au venit la Targul de nunti pentru a lua legatura cu specialistii in organizarea unei nunti perfecte.
Au beneficiat si de reduceri si oferte speciale din partea expozantilor dar ceea ce i-a incantat cel mai mult dupa cum ne-au declarat a fost faptul ca au gasit intr-un singur loc ceea ce au avut nevoie pentru organizarea nuntii lor.

Targul de Nunti Sighisoara 2019  a fost apreciat si  de expozanti, acestia sustinand ca este bine ca se organizeaza un astfel de eveniment si in orasul nostrum, pentru a-si prezenta oferta dar si trendul in produsele si serviciile oferite

Targurile de nunti sunt o oportunitate pentru miri si mirese pentru a cunoaste furnizori de top si ofertele acestora, a beneficia de promotii si consiliere gratuita.  In marile orase astfel de evenimente se organizeaza de multi ani, iar  in orasul nostru targul  s-a aflat anul acesta la cea de-a treia  editie.