Sambata si duminica suntem asteptați în Piața Sigma la Târgul Apicol pentru a ne face provizii de miere direct de la producători.

Apicultorii din Romania se reunesc la Sighisoara la sfârsitul acestei săptămâni.

Editia a VIII-a  a Târgului apicol Apiardeal  va avea loc  in 14 si 15 septembrie   in Piata Sigma. Evenimentul va reuni peste 60 de apicultori din tara si de peste hotare, care vor pune la dispozitia publicului diverse sortimente de miere, accesorii apicole și produse cosmetice bio.

Participând la târgul din acest weekend sighisorenii au ocazia  de a-si  face provizii de miere direct de la producători.

Târgul Apiardeal Sighisoara  este un targ apicol cu traditie dar si un sprijin pentru apicultorii care vin din intreaga tara la eveniment si care pot afla si noutati din domeniul legislativ si profesional de la reprezentantii Directiei Agricole si ai Directiei Sanitar Veterinare, potrivit organizatorului târgului, Orban Ștefan.

Deschiderea oficiala a targului va avea loc sambata 14 septembrie, la ora 11:00. Targul va fi deschis sambata si duminica. Intrarea este libera.