Rețeaua Radio Son s-a alăturat campaniei naționale “ Bun Simț Turistic“

Campania BunSimtTuristic lansează un apel public pentru respectarea naturii şi a zonelor turistice și încearcă să determine publicul larg să înțeleagă mesajul, să și-l însușească, să îl transmită mai departe celor din jur și să ia atitudine atunci când se confruntă cu situații concrete.

 

Campania constă dintr-o serie de evenimente desfășurate atât online prin rețelele de socializare, cât si offline, prin acțiuni desfășurate la fața locului în scopul promovării mesajului către turiști, prin evenimente desfășurate în colaborare și cu sprijinul autorităților competente.

Aceasta inițiativă este de atitudine civică, neafiliată politic în niciun fel si nu are caracter commercial, potrivit inițiatorilor.

Doar împreună și începând cu fiecare dintre noi putem face o schimbare!

Iată și câteva sfaturi esențiale din cadrul campaniei:

Începe cu tine: fii sever cu tine însuți și nu lăsa nicio hârtiuță să-ți scape din mână pe stradă sau în natură!

Fă un gest minimal: adună o hartie de lângă coșul de gunoi și pune-o în gunoi.

Implică-te: Când vezi pe cineva că aruncă gunoi pe jos sau lângă coșul de gunoi, chiar și un muc de țigară, nu întoarce capul, atrage-i atenția. (în mod politicos, evită conflictele)

Transmite mesajul mai departe! Promovează ”bunul- simț“ oriunde simți că este nevoie de el, mai recomamdă inițiatorii campaniei BunSimtTuristic ce se desfășoară la nivel național.