Astăzi suntem așteptați la Fundatia Veritas Sighișoara.

Al șaselea an la rând, Fundația Veritas Sighișoara si-a deschis portile astăzi pentru toți cei care doresc să petreacă un timp plăcut și fără mare cheltuială să ajute un copil să meargă la școala.
Pentru cei care vor trece pragul Fundatiei Veritas au fost pregătite mai multe surprize. Ne-a oferit detalii Petronia Popa, director Fundatia Veritas.
“ Astăzi Veritas are o zi specială în care toată lumea poate să vină să vadă ofertele pe care le oferim comunității, dar să își exerseze totodată și creativitatea participând la ateliere de lucru manual, un atelier de știință, avem și un shop de haine noi de foarte bună calitate, avem bunătățuri: brioșe, lichiu, salam de biscuiți, avem vată de zahăr, popcorn, mici, frigărui, pregătite pentru toată lumea la prețuri foarte bune deoarece noi dorim să aducem bucurie tuturor și beneficiarilor acestei zi, copiii din programele noastre, care vor primii rechizite la început de an școlar, atât copiii cât și adolescenții. Comunitatea poate să participe fie prin achiziționarea acestor produse fie prin a dona rechizite de care au nevoie copiii la început de an. “
Asadar astazi suntem asteptati la sediul Fundatiei Veritas, pe strada Horea Teculescu. Vom avea parte de momente de relaxare si vom putea dona fie bani fie rechizite pentru a ajuta copiii nevoiasi sa mearga la scoala.
Mai multe institutii de invatamant sighisorene au anuntat ca vor avea clase de elevi in vizita la Ziua Portilor Deschise la Fundatia Veritas.