Clubul Copiilor Sighisoara, prin cercul de dans modern,  ne invita la un spectacol menit a  ajuta trupa K Boom pentru a ne reprezenta peste hotare.

Spectacolul va avea loc in data de 1 martie de la ora 18:00 la Sala Mihai Eminescu

Vor încânta publicul: trupele de dans de performanță ale Clubului Copiilor Sighișoara: Karisma, Diamonds și K-boom, teatrul T.a.C.T. Sighisoara , formatia de muzica vocal-instrumentală Equilibrium de la Clubul Copiilor Sighisoara, Ștefania Pârlea, Daniela Costea, Alexandru Mînzar & Szidonia Șanta.

Acest spectacol este organizat cu scopul de a ajuta  trupa K-boom, care in luna aprilie 2019 va reprezenta Sighisoara si implicit Romania, la  Campionatul International de dans din Barcelona.

“Pentru a participa la aceasta competitie dansatorii sighisoreni au nevoie de aproximativ 11.000 euro (suma necesară aferentă cheltuielilor de cazare, masă, transport, taxe de participare). Competitia din Barcelona reprezinta pentru dansatorii nostri cea mai importanta participare la un turneu international. Pentru ca acest lucru sa fie posibil avem nevoie de sustinere si ii asteptam pe sighisoreni cu mare drag, intr-un numar cat mai mare la acest eveniment.” a declarat Cornel Campian  profesor coordonator al trupelor de dans de performanță ale Clubului Copiilor.