In dezbatere publica manifestarile cultural-artistice, sociale și educative organizate de către Municipiul Sighișoara în anul 2019.

Printre manifestarile aflate in plan pentru a fi organizate de Municipiul Sighisoara se afla Festivalul Sighisoara Medievala din 26 pana in 28 iulie

Ziua Solidarității Orașelor Patrimoniu Mondial ”Sighișoara – 20 de ani în patrimoniul UNESCO”, programata pentru 8 septembrie si Festivalul Fanfarelor programat pentru 1 septembrie.

Manifestări specifice Sărbătorilor de Iarnă sunt programate a se desfasura anul acesta in Sighisoara in perioada 27-31 decembrie.

Toate manifestarile cultural-artistice, sociale și educative organizate de către Municipiul Sighișoara în anul 2019 se regasesc in proiectul  de hotărâre postat pe pagina sighisoara.org.roproiectul de act normativ putand a se  obține în copie, pe bază de solicitare depusă la Registratura Municipiului Sighișoara.

Sighisorenii pot transmite propuneri, sugestii si opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de act normativ supus consultării publice până la data de 4 februarie.

 

Pentru cei interesați există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate publică până la data de 4 februarie.