DOI TINERI prinsi de politistii sighisoreni dupa ce AU PUS IN PERICOL CIRCULAŢIA PE DRUMURILE PUBLICE

 

Potrivit unui comunicat al IPJ Mures , marti 08 octombrie a.c., în jurul orei 04.40, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe raza comunei Vânători.

 

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că un bărbat, de 27 de ani, din comuna Vânători, în timp ce conducea un autoturism,ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, tamponând uşor un cap de pod.

 

În urma testării cu aparatul etilotest, bărbatului i-a rezultat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

Totodată, din verificările efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul pe care îl conducea nu era înmatriculat.

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

In aceeasi zi, în jurul orei 18.40, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Sighişoara fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe raza comunei Viişoara.

 

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, se pare că un tânăr, de 17 ani, din comuna Viişoara, în timp ce conducea un autoturism, în timp ce ar fi efectuat o manevră de mers cu spatele, ar fi tamponat un atelaj hipoaflat pe marginea drumului, în care se afla o minoră de 11 ani.

 

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a minorei, care a fost transportată la unitatea spitalicească în vederea efectuării de investigaţii de specialitate.

 

Totodată, din verificările efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărulnu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.