O intalnire nationala a bolnavilor de distonie neuromusculara va avea loc la Double tree by Hilton Sighișoara

Asociatia persoanelor cu distonie neuromusculara Childrens Joy, organizeza  sambata 08 septembrie  la Hotel Double tree by Hilton din Sighișoara a VI-a editie a evenimentului Tratamentul in distonii dedicat persoanelor cu distonii neuromusculare, familiilor acestora, apartinatorilor dar si specialistilor in domeniu.

Evenimentul va incepe cu un workshop de hidrokinetoterapie, recuperare fizica, stil de viata si va fi urmat de o conferinta medicala aflata sub egida Societatii Romane de Neurologie care va cuprinde o parte stiintifica de neurologie, psihoterapie si nutritie. Pacientii participanti vor avea ocazia sa afle noutati despre actiunile asociatiei,realizari si planuri de viitor. Acesta se va desfasura la Sighisoara, pentru ca in orasul nostru a pornit povestea acestei asociatii infiintata de sighisoreanca Sabina Gall, bolnava si ea de distonie.

A doua zi , in data de 09.septembrie  o activitate sportive va avea  loc la Sala Polivalenta Radu Voina cu incepere de la ora 16.00.

Se vor desfasura lupte in ring pe reguli de k1.

Activitatile de la sfarsitul acestei saptamani ce se vor desfasura in orasul nostru au caracter social si sunt  destinate inlaturarii, discriminarii si incurajarii integrarii persoanelor cu distonie in societate

Asociatia persoanelor cu distonie isi propune sa evidentieze forta interiora de care dau dovada cei afectati continuand sa lupte cu acest diagnostic dificil. Acesta va avea ca scop popularizarea, constientizarea diagnosticului de distonie neuromusculara dar si o strangere de fonduri pentru Asociatia Childrens Joy.