In acest weekend targ al producatorilor locali in Targu Mures

Peste 80 de producători îi vor îmbia  locuitorii judetului la Târgul Cetății

Producătorii locali își vor pune în fața publicului cele mai bune alimente și băuturi produse anul acesta.

Ei vor veni la Târgul Cetății, ajuns la cea de-a șasea ediție, care va avea loc în Cetatea Medievală din Târgu Mureș, între 11 și 13 octombrie, eveniment care are scopul de a sprijini și promova producătorii locali și de a încuraja consumul de produse alimentare locale.

S-au înscris producători de bunătăți și mici artizani din județele Mureș, Alba, Harghita, Covasna, Suceava, Sibiu, Brasov, Cluj și Bacău.

Potrivit organizatorului evenimentului, Cristina Manoilă la Târgul Cetății din acest an este un record de producători și, de asemenea, sunt produse în premieră. De fiecare dată încercăm să aducem lucruri noi, astfel încât să diversificăm cât de mult putem gama de produse. Interesante sunt în acest an dulciurile fără zahăr, foarte căutate de părinți pentru copiii lor și, de asemenea, prăjiturile raw vegane, pe care o nișă importantă de consumatori le caută.  Pe lângă acestea o gamă foarte largă de murături, conserve, preparate din carne, brânză, legume și fructe proaspete provenite de la producători din județul Mureș, după cum a declarat Cristina Manoilă.

 

Târgul va fi deschis de maine si pana duminica